Kolem tebe

Kolem tebe

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Jsem tak plná
všech pocitů
tebe a sny

Skutečnost němá
prokláda dny
spanilou nocí
s pověstí mýtů
snaží se pomoci
mé bolavé duši
přemýšlí nad tebou
proč tvůj úsměv
v mém srdci sluší

Za srdce mě vezmou
probudí krev
tvé oči a slova
nikdo netuší
jak tohle prožívám
pokaždé zas a znova

Někdy i nevnímám
ten okolní svět

Naučils mě červenání
jak stydlivý růže květ
když zhasne tma
a on se slunci klaní

Tak proč mi tvá
přítomnost pořád voní?
Autor Lioness, 28.12.2009
Přečteno 328x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Bíša, modrá..., Matty09, labuť, Psavec, hašlerka, Mbonita, Giginka, malá slečna, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě tak...

06.01.2010 22:27:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí