Pod vodou

Pod vodou

Anotace: ...

Sbírka: Pod vodou

Asi viem, keby som to mohol..
Nikto by to nechápal,
želám si začať odznova
čo by si robil?..bol by som to stihol.

Niekde hlboko,
možno pod vodou
tam niekde klameš
šťastným sa staneš.

Pomôžem ti nájsť
toho koho hľadáš
tak teraz buď šťastný.

Je to v tebe,
to cítenie,
môžeš lietať,
my to vieme.

čas ma súri
musím už ísť
spať...

Spať,spať,spať

Dnes budeš lietať
nič necítiť,
začneš odznova,
máš komu veriť .
Autor larissa, 28.12.2009
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Isquieasuus, al-pacino, susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

22.01.2010 15:52:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí