Strácam svetlo

Strácam svetlo

Anotace: ...

Sbírka: Pod vodou

Myslím že to je o niečom inom,
my všetci ..
byť rok v nebi.

Ukradnúť čo sa dá,
napríklad Slnko..
Určite ho nikto nehľadá.
Tak začni kým som tu.

Každý na mňa kukal ,
že maličký chudák .

Až kým som neprivolal leto
a všetkých presvedčil...,
že strácajú svetlo .
Robím čo môžem ale..
cítim to stále ...
Autor larissa, 28.12.2009
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí