Vzdálit..

Vzdálit..

Anotace: .. se

Vzdálit se bejvá pro mne snadné
vidět váš vesmír jako bod
nemyslím si, že je to vadné
vzdalovat se jak o závod

nevzdálit se je taky snadné
spolykat prachu na mraky
jen tak mimoděk mě napadne
zatlačit vůlí na páky

z bezpočtu netů znát ten pravý
být online odsud se Zemí
pravdu bude mít ten, jenž praví
- pochlub se upgrade verzemi

stejně tečka zůstane tečka
vidím ji, když se vracím zpět
odkud? říct? neříct? - dokolečka
tančím? vím.. parket jsem si splet
Autor Petbab, 28.12.2009
Přečteno 258x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, susana načeva, Němá, harmony, Simísek, labuť, Psavec, Sýkorka07, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fajná :)

08.01.2010 20:54:00 | drsnosrstej kokršpaněl

ladným krokům

29.12.2009 22:31:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí