A já vím

A já vím

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Dnes v noci
se stahují mračna
a měsíc zalezl
do oblačné peřiny
/A já vím že tě zítra uvidím/

Máš mě zcela v moci
s výrazem nevinny
ta svůdnost začla
když jsi mě převezl
/A já vím že se ti líbím/

Slíbili jsme si
další 'setkání'
nebo jak tomu říct
zase podnikneme
spontánní nápady
/A já vím že to bude skvělý/

Jen to moje chmury zahání
když myslím na to
že chci víc
než si asi řekneme
(to jsou lásky záhady)
/A já vím že to tak je/

Už znám tvoje jméno ctěné
už přibližně
vím kde tě najdu
ale proč je to tak daleko
když být spolu chceme
/A já vím že myslím předběžně/

Stále máš ten
NEJHEZČÍ ÚSMĚV JAKÝ ZNÁM
čím dál častěji
sním o tom jak tě líbávám

/A já vím že jednou se k tomu odvážím/
Autor Lioness, 28.12.2009
Přečteno 338x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Markéta G., Bíša, labuť, al-pacino, Zasr. romantik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen do toho...

06.01.2010 22:28:00 | enigman

A já vím, že jsi to už zkusila! Nebo si to jen myslím?

29.12.2009 01:09:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí