Bojuj..

Bojuj..

Anotace: ...až do konce..

Nebud smutná, dokud neumírají andělé,
nadechni se a zapomen na noci probdělé..
Ještě hoří, hoří ten plamínek,
je ale malý jako na poušti kamínek..

Bud statečná a neboj se stínů,
postav se na nohy, už dost všech splínů..
Bojuj jako lvice, bojuj jako dřív,
chtít více štěstí a žít není žádný hřích..

Miluj, pak budeš milována,
tvá rána budou barevněji malována,
neboj se jít dál za světlem,
neboj se smát a žít spolu se světem..

Neplakej, prosím už neplakej,
svých pocitů už se nelekej,
štěstí jej hra, tak nauč se hrát,
můžeš se dál rozdávat, ale nauč se i brát...
Autor verrinnka, 28.12.2009
Přečteno 536x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, Bíša, Psavec, Shnecek, malá slečna, Sweet KiWi, Nomad
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st.. nemám slov, raději si ji přečtu ještě jednou či ještě několikrát...

31.12.2009 15:57:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí