Dračí sluj

Dračí sluj

Anotace: ***jójójó, černá myšlenka, snad brzo odpluje***

Jsem pro jidi jen vzduch,
některým stojím i za pohled.

Z mých přátel už zbyl jen mlžný opar.

Ztrácím se do dálav.

To cenné, co mělo zůstat na povrchu,
je dávno pryč.

Je čas se s tím smířit,
najít si nové zázemí.

Pár známých,
které musím brát s rezervou mi nestačí.
Ani pštrosí hlava nepomůže,
už vůbec ne krunýř stoleté želvy.

Vše musí jít ven nehledě na to,
jaká je živná půda.

Možná se najde pár hlav,
co o mě opravdu stojí,
zatím však jen hlavy draků
kolem mě se rojí.

Chtějí sežrat princeznu,
sníst její šatičky
a buď ji nechat běhat nahou
nebo sezobnoout
jak tu malinu.
Autor jerabina, 29.12.2009
Přečteno 239x
Tipy 7
Poslední tipující: Oťas, devcatko z jetele, Bíša, Isquieasuus, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím přesně jak se cítíš

05.01.2010 13:23:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí