mezi náma

mezi náma

Anotace: °°°°

sme jak hvězdy
každá z jinýho konce nebe
mezi náma je toho moc
celej vesmír
jedno kejvnutí dalekohledem
zlevla doprava
kouř z cigaret hvězdářů
hádání z nás ve včerejších novinách
někde na zadních stránkách,
tak pro zábavu
vůně horkejch čajů
snílků a básníků
co se jim nechce spát
a trochu tmy v šátcích vdov
když se vlněj ve větru
ticho z kočičích tlapek
mezi náma je toho moc
jazz z rádií co chraptaj z oken
líná trubka a hlazení bubnů
cvrčci co nevychovaně srkaj rosu s tmou
rozpjatý křídla adnělů
rychlej dech milenců
modrý voči obrazovek
mezi náma je toho moc
tak nech to tak
Autor kulishak, 02.12.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkusila jsem něco bez rýmu, chtěla bych vědět, jestli to mám zahodit, nebo zda se to dá číst :o)

04.12.2005 16:22:00 | michala

Ačkoliv na jedné zemi,velká propast je mezi všemi.

03.12.2005 11:56:00 | takova

já se prídávám, 100!

03.12.2005 09:58:00 | Kubino 2

pardon přidávám!

03.12.2005 09:58:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí