Ticho

Ticho

Anotace: Častý problém telefonování (aspoň u mě)

Ticho je strašná chvíle,
aby se to nestalo, je nutná píle.
Když se začne slov nedostávat,
odporné ticho začne nastávat.

Nikomu ticho nepřeji,
snad svými slovy někoho zahřeji.
Když nastane ticho,
je to hnus.
Nenapadne tě nic ani ho,
pro někoho je to plus.

Co je nejhorší věc při rozhovoru????
Ticho, kterého se jen těžko zbavuješ........

.....TICHO...
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí