Melodie

Melodie

Anotace: Stručně a jednoduše- Pro někoho se píše nejlépe, však je na vás jak to posoudíte. ;-)

Slabounké tiché melodie
proudí světem do pokoje,
kde sedíš ty a stejně tiše
čteš tyto verše.

Škvírami mezi zdmi,
městy, domy a sny,
hustotou temné tmy
jsou na papíře mlčky
zobrazeny.

Nebezpečně proplouvají
pod zavřenými dveřmi,
nadzdvihávají rohožky
a sráží se na povrchu
tvé pokožky.

Neslyšnými krůčky
se pohybují kupředu,
jako pink-pongové míčky,
když ve vodě narážejí
do břehů.
Autor Holmy, 29.12.2009
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: Ciara, ilona, PANGÁSIUS, Bíša, DNA, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká...

19.01.2010 20:24:00 | hypertenze

Stručné a výstižné...moc zajímavě a hezky napsané ST.

29.12.2009 11:00:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí