Pro sestrenku

Pro sestrenku

Anotace: Pro tebe miláááásku

Děkuji sestřenko děkuji moc, no přece za tvoji přítomnost.
Ty me vždy podržíš a na tvářích usměv vykouzliš.
Nemit nebe,neměla bych tebe.
Ty jsi zlata holčina, ktera dobré srdce míva.
Vždy když u vas spim, tak v ústech nemám žádný rým. Ale to nevadi za rými te nevyměnim.
Děkuji ti strašě moc u tebe vždy budu prosit o pomoc.
Když se budes sveřit chtiti, u mne jsou dvere odemknuty.
Mužeš kdykoliv, protože ti to musim oplatit.
Tvoje pusinky jsou sladké,jako růže na zahrádce.
Bez tebe uz by nemělo cenu žít, kdo by mi poradil o vztazich? Ty si osůbka bez chybičky,proto ja před tebou dělam kličky.
Nechci te zratit nikdy ne,co pak ze me zůstane?Nebýt Šárky a Michala tak ted bych te neznala. Jsem jim velmi vděčna za krasnyho andilečka.
Dekuji zlatičko za tve mile srdičko.
Jsem za tebe velmi áda,ze si mi ždycky pomáhala.
Už mi dochazeji slova o tobě se psati neda.
Autor WerunQa, 29.12.2009
Přečteno 336x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juj hezůů báseň..Dávám ST

29.12.2009 11:37:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí