...Christoforos

...Christoforos

Anotace: ...Světlonoši...fiktivní hrdino... ustup poznání... Jsi světla zdrojem nesen... Sen tě sní... ...Tak nesni sen

Christoforos

Dítě v sobě nezahub...jistotou Vím
Nech se Víno pít...
Ve Vímu neulpít
Kdo neví...Víno pije...
Zpit Vínem nevím...
Ten věz vše Ví

Nevlastni...neztratíš...
Máš Vše...Ty... cos vše dal
Ztrat´vlastnění...
Nalezneš Vše Své
Zrat´i nevlastnění...
Nalezneš Vše Sebou

Žízníš-li po nechtění...
...Bloudíš
Ztrat´i toho...kdo chce nechtít
Bud´tím...posledním...
Co jde chodbou ...a zhasíná...
Vpravdě budeš tím...
Co rozsvěcí
Autor wsax7, 02.12.2005
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí