ZASTAV...

ZASTAV...

Anotace: /zastavení/

Zastav ty kroky
nitky tenkých křídel
jen svůdné boky
ztracených stínadel
jako můra
co nám zavídí
je věčně druhá
co nevidí
možná jen tuší
bez retuší
krásu jako náboj
krásu jako prohraný boj
zastav ty kroky
sečti své roky
dej čísla do rulety
hlídej příští komety
tělo z hříchu spletené
tělo z lásky spojené
zastavené kroky
lásky s plameny
zastav kroky
zastav/slova ve své zvláštnosti/
slova /ve své tichosti/
nastavené vzdálenosti......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.12.2009
Přečteno 324x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, susana načeva, Bíša, harmony, bejbyyyy, Psavec, hašlerka, Jarka, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-st

01.01.2010 20:38:00 | Juraj Hrom

Tahle se moc povedla, početl jsem si.

29.12.2009 22:49:00 | Psavec

...zaSTavit raději ne!

29.12.2009 14:54:00 | modrá...

skvělý spád veršů tvých :)
ST

29.12.2009 14:51:00 | Markéta G.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí