Mému městu

Mému městu

Anotace: tohle je moje soukromé těšení na to, až se přestěhuju vytvořeno 27.11.2008

Nostalgii cítím a teskním čím dál hloub
jak opouštím ta světla, cestu, most a sloup,

láska jež se střetla s budoucností měst
a touha, která ukázala jen zaťatou pěst.

Snad jsem si jen pohrávala, lapila mě obratem,
půvaby a trhlinami, očima či pařátem,

rázem trhnu záclonami, přesunu se kousek dál,
ty byses tak nezachoval, dávno už ses toho vzdal.

Možná, že ti učaroval život v spárech prostoru,
někteří však hledali a nenašli v něm oporu.

A tak bloudím ulicemi, těším se do příštích dní,
brány až se otevřou mi, čekání je opevní.
Autor Roman.Tycka, 29.12.2009
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, susana načeva, vodnař, carodejka, hašlerka, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké!

04.01.2010 16:01:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí