Snová...

Snová...

Anotace: ***

Tak trocha ako v raji
bosonohá
a odetá v daždi,
líham si pred teba
do mokrého chlorofylu.
Zas je jar,
začiatok príbehov
a dozrievania húsat.
Žltými rovnošatami
strihajú zeleň tráv.
Chvíľami nerozvážne
snažím sa podobať
slnku.
Rozžiariť ti tvár,
obklopiť ťa,
zohriať...
Tak trocha ako v raji
bosonohá
a odetá v daždi,
líham si pred teba
a snažím sa žiariť.
Autor Ria, 30.12.2009
Přečteno 288x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Divoženka1, Pevya, PANGÁSIUS, Holis, susana načeva, hašlerka, harmony, Mbonita, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžně poetické verše, líbí se mi.

03.01.2010 19:36:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí