V co věřím já

V co věřím já

Anotace: a bohatě to stačí

V životě bych nevěřil,
co může se mi ještě stát,
po všem co jsem zažil,
chystal jsem to vzdát.

Jsem bezvěrec.

A v nic jsem už nevěřil,
život byl jak černý sen,
sám sebe jsem pohřbil,
jak prázdný byl každý den.

Najednou si jen tak přijdeš,
celý svět mi rázem změníš,
krásný, když se mnou jseš,
a úsměvy mě plníš.

Nejsem takový bezvěrec.

Pořád nevěřím v boha,
lidem ani sobě,
ale k čertu s tím,
hlavně, že věřím tobě!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 30.12.2009
Přečteno 324x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, TetaKazi, fuu, padající do neznáma, Nomad, Holis, dream in emptiness, susana načeva, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pšeju a trochu závidím.Hodně štěstí!!

30.12.2009 21:18:00 | Elisha

Svého boha hledám v sobě-
ale stejně nejvíc věřím jenom Tobě.

30.12.2009 21:09:00 | Netty de Touvenell

věřit v druhého je ST!

30.12.2009 10:31:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí