Sněhové slzy...

Sněhové slzy...

Anotace: Čím okouzlit v anotaci? Nevím...Prostě jen budu doufat, že Vás zaujme alespoň název a báseň si přečtete... Mé myšlenky jsou teď i Vaše.... Dev_LATea_princess

Zamrzlá vášeň...
dva milenci ve vášnivém objetí,
jen další citové oběti..

Sněhové vločky pomalu padající do očí,
jako ledové slzy...
čekajíc,
až je někdo osuší..
Neposkvrněnou cestu poruší,
ten,
kdo nekouká kolem sebe...

Ve vášni je strach,
co tíží a zebe..
Já chci,
jen to nejde,
když ležím vedle tebe...
Trpělivost,
dobrá vlastnosti,
když umíš ji mít..
Necítíš žádnou lhostejnost,
proč o tom dál snít...
Horký dech se na tvých zmrzlých ramenou sráží,
elektrické výboje zůstanou na polštáři.
Spousta nocí strávených v objetí...
V tu chvíli je racionální myšlení
jen pro děti...

Tváře zdobí ledové obrázky,
hlavou krouží otázky.
Poslední slova má,
než lak na nehtech zaschne,
než zapadne sněhem...
uslyším "jsi tak nádherná",
pak klidná řeknu,
.....ať už zhasne
Autor Dev_LATea_princess, 30.12.2009
Přečteno 362x
Tipy 23
Poslední tipující: Eresiel, ilona, kikis, Jahodová kopretina, PPetrushka, Squat_the_world, PANGÁSIUS, Holis, susana načeva, Gabi, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné!

06.02.2010 13:48:00 | ni-nu-li-na

Pěkně usněžená :-)

02.02.2010 16:05:00 | Jahodová kopretina

nádhera ST.

31.12.2009 11:42:00 | Acham

Péťo ty už jsi jako já, každý den básničku :)
Takhle krásná .... :)

30.12.2009 10:57:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí