Inspirace pro snílka

Inspirace pro snílka

Anotace: http://liter.cz/Basne/269236-view.aspx

To není strach,
Který odmítá Tě,
Můj drahý malíři,
Je to inspirace,
Jež zaplňuje mysl,
Je to láska
Ten hlavní všeho smysl.

A Tvá žízeň je upřímná,
Tak jako beduína v poušti,
Ale život teče dál
A číše na dotek rtů vzpomíná.
Není ráj, který je
Jen v našich duších.
Jen Tvá představa mého Těla
A vzpomínka na minulost
Je to, co Tvá mysl chtěla,
A pořád po tom touží.
Každý Tvůj smysl suchost gesta souží,
Ale já Ti otevírám Brány Tvojí fantazie.
Maluj tak jako skládáš řádky poezie,
Té kouzelně věčné symfonie
Mladých básníků
Autor Denael, 30.12.2009
Přečteno 268x
Tipy 22
Poslední tipující: fuu, Holis, susana načeva, Kristine Clary-Aldringen, Labanda, hašlerka, Mbonita, Petbab, harmony, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D ;)...

30.12.2009 19:51:00 | Denael

básníku já vím jsi ž;)

30.12.2009 19:43:00 | Labanda

ST nezklamal jsi jako vždy ;)

30.12.2009 19:38:00 | Labanda

Má v sobě myšlenku a tajnou touhu... :o)

30.12.2009 12:22:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí