Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Sbírka: Pro Tebe

Plyneš jak voda,
ta čistě modrá.
Mezi prst protečeš,
za jinou utečeš.
Čas je to dávný,
pro mnohé známý.

Myslela jsem, že tě znám,
však až teď poznávám
svou chybu osudnou.
Vzpomínám na chvíli ztracenou.

Vidím tě stále,
život jde dále.
Pták na větvi zpívá,
čas již zívá.

A tak jdu dál,
bez tebe dál.
Autor The God, 30.12.2009
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, borůfkovej shit.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí