Zajtra..

Zajtra..

Anotace: .. bude čiastočné zatmenie Mesiaca

Zajtra budem na Mesiaci
umbra ho lízne od juhu
v kráteri naznak ležiaci
pozerať budem do kruhu

s výplňou noci pozemskej
ohňostrojmi v tme sršiacej
haravare spoločenskej
nebudem, nič netušiacej

chýbať, navečer odletím
zatmenie Slnka vidieť chcem
- z Mesiaca, o tieň opretý
ako na dlani mať tú Zem

ktorú pred chvíľou nechal som
osláviť polnoc ako vie
ja s Luny tichým súhlasom
môžem ju sláviť s ňou.. či nie?
Autor Petbab, 30.12.2009
Přečteno 251x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Kars, Holis, susana načeva, Simísek, Květka Š., hašlerka, stmivani.na.lepsi.casy, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šťastný Nový rok

31.12.2009 00:05:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí