Závislost

Závislost

Anotace: taková nějaká...

Jsem tichým vzdechem, nápojem eutanazie,
a obepnu tě chapadly touhy.
Jsem tvé světlo a nicota,
drze toužím po doteku tvých rtů
a vysaji Ti
poslední kapičky rozumu.

Stále cítíš výbuch vášně v konečcích prstů.
Jsem to já,
rozbouřená hladina
tryskající z kopců chtíče.
Jsem tajemnou nepochopitelnou
mlhou za úsvitu.
Každým pohledem uchvacuji
kousíček duše.
Tep se zdvihá,
pulzuje modrou tekutinou.
Porcuji Tě.


Tvá cigareta poslední
Autor Markéta G., 30.12.2009
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, WAYWARD, susana načeva, zelená víla, labuť, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

PF 2010 + st

01.01.2010 14:31:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí