Blázon , ktorý som.

Blázon , ktorý som.

Anotace: ...

Sbírka: Pod vodou

Otázky sú predložené
ako obrázky pred tebou.
Stále sa pýtam,
prečo na každú otázku potrebuješ odpoveď.

Namiesto pýtania,
myslím si ,že si len na návšteva odniekadiaľ.

Smer , ktorým idem,
dáva mi priestor,
na odpoveď,
no nikto nepočuje moju spoveď.


Môžem len veriť že to bude dobré.
Keď som sa skrýval,
v tme
tajne som dúfal , že niekto tam je,
na tajnom mieste zvanom srdce.

Ty si sa díval
na moje trápenie.

Ale ja som len sníval..
o svete ,o ktorom vy nič neviete.
Autor larissa, 30.12.2009
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, labuť, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí