Vršek dna

Vršek dna

Anotace: Po dlouhé pauze zase další... šuplíková...

Stáhni mě do pekla
a ještě níž,
stáhni mě s sebou
já chci ti být blíž.

Nezoufej!
Nehlaď mě!
Nekoukej!
MILUJ MĚ!

Vystrč mě nahoru
a ještě výš,
strkej mě
a chtěj mi být blíž.

Nezoufej!
Neplakej!
Nelituj!
Neskákej!
Autor qpal, 30.12.2009
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Gabriel - Sinóda, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí