Polibek

Polibek

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Nervózní
jako když nůž tě hladí
byla jsem celý den
pompézní
když mě tvé oči
SVÁDÍ

Vítr našeptává
slova uklidnění
či malých nadějí
že nejsi sen
co pomalu pokapává
po srdci mých stěn

Ulicí vylidnění
dech se mi tají
z toho jak blízko
tě konečně mám
a jdeš mým krokem
až se naše těla
DOTÝKAJÍ

Představuju si
jak tě L Í - B Á M
takhle trochu bokem
jako bych snila
nebo tiše bděla
a voním KOUŘEM

Uvnitř těla bouře
pachuť času shnilá
klepe tiše na vrátka
a tvůj pohled hladí
mé kouřem voňavé vlasy

Stalo se to zkrátka
pod záminkou
popřát dobré Nové časy
voněl jsi kouřem
a hřál jako
věčný plamen touhy

Proč je POLIBEK
jen okamžik pouhý?
Autor Lioness, 30.12.2009
Přečteno 366x
Tipy 21
Poslední tipující: enigman, PPetrushka, Matty09, Markéta G., Bíša, Psavec, Holis, labuť, Květka Š., Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přejte si dobré Nové časy pořád! :-)

a jdeš mým krokem
až se naše těla
DOTÝKAJÍ!

ST.Moc se mi líbila.

06.01.2010 22:19:00 | PPetrushka

Proto, aby ho člověk toužil nekonečně opakovat... "o)

31.12.2009 06:35:00 | Churry

Ale někdy ten okamžik trvá věčnost...!:-)

30.12.2009 22:38:00 | Zefi

přeji více krásných, dlouhých a nekonečných polibků v roce 2010. Dana

30.12.2009 21:26:00 | hašlerka

Protože vše krásný je krátký, nebo to tak připadá?

30.12.2009 21:23:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí