Neodcházej!

Neodcházej!

Anotace: ...

Slzy z tvé tváře padají na chladnou zem,
ty nevíš, že já tu s tebou jsem?
Pořád čekám na ta slova.
Chci je slyšet zas a znova.

Když ležela jsem v kaluži krve,
ty uvědomil sis to snad poprvé.
Řeklś: "Neodcházej! Miluju tě!"
Slzy z tvé tváře padaly na chladnou zem.

Já jen řekla: "Co se děje? Vždyť tu jsem!"
Ty však jsi mě neslyšel....
Ležela jsem na chladné zemi,
na kterou tvé slzy padaly.

Pak zakřičel jsi do ticha:
"NEODCHÁZEJ! MILUJU TĚ!"
Autor Ainien, 30.12.2009
Přečteno 256x
Tipy 3
Poslední tipující: Solitude, Bíša, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí