Osobní zpověď

Osobní zpověď

Anotace: část toho všeho

Občas brečím
Řeklo by se „no a?“
Ale co když „no a?“ na všechny pocity nestačí

Miluju a často to říkám o věcech
Nikdy ne o lidech
Bojím se lidí
I sebe

Nenávidím a často to říkám o lidech
Říkám to i o věcech
Nebojím se nenávidět
Jen toužím občas nenávidět silněji

Stydím se když dýchám na sklo
Stydím se když mám radost z padajícího sněhu
Stydím se když uhýbám pohledům a pak je kradu

Utápím se v Rothkových barvách
Smývám svůj pracně vytvořený obličej

Jsem ještě děcko
Děcko kterému bude brzo táhnout na třicítku....
Autor její alter ego, 30.12.2009
Přečteno 253x
Tipy 17
Poslední tipující: Ishtar, Striptérka, bloumej očima, Holis, Psavec, LaVendel, rry-cussete, stmivani.na.lepsi.casy, malá slečna, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá zpověď...ST.

31.12.2009 10:48:00 | Acham

Miluju a často to říkám o věcech
Nikdy ne o lidech

tahle cast byla uplne nejuprimnejsi... ne kazdej to rekne takhle nahlas, ale pravda je, tze kazdej z nas se boji citu druhejch lidi...

31.12.2009 10:34:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí