Chvilka s prostitutkou

Chvilka s prostitutkou

Anotace: ...jenom pokus, tak na mne buďte při hodnocení hodní :o)

Po aktu nebylo rázem co říct, a tak
jenom seděli a dívali se na sebe
a nebo skrz sebe?!
Možná se vůbec nedívali;
on přemýšlel, jak rychle uniknout a věděl,
že každá výmluva bude průhledná,
ale přesto se snažil.
Nejspíš to nebyla snaha - jen zdvořilost,
od gymnázia ho přece zvali slušňáčkem…
Teď by na něj máma jistě pyšná nebyla,
snad by plakala, nejspíš hubovala,
nechtěl by vidět to zklamání.
Vědom si své vlastní špatnosti, unikal myšlenkami
a s nevolí svou mysl jen nerad vracel k ni,
k té znalé a zkušené,
připadala mu náhle odporná,
pobaveně sledovala jeho rozpaky
skrz modrý kouř levné cigarety;
Kolik takových už viděla?!
Každý jiný a přitom všichni nechutně stejní,
hrála si s nimi na lásku.
Přicházeli k ní s radostí a odcházeli provinile,
jako kluci, co byli přistiženi s prakem v ruce.
Snad se ráda stávala jejich hračkou,
nenáviděla však ten okamžik,
kdy ji vraceli zpět do regálu, použitou, nechtěnou…
A slzy? Ty se naučila skrývat.
Tvářil se smutně, nesměle, dojímal ji,
nebýt děvkou, snad by někoho takového uměla i milovat :o(
Autor michala, 02.12.2005
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tenhle pokus se mně osobně dost líbí...

08.03.2006 21:41:00 | Judak

I o tom je život.

03.12.2005 18:52:00 | takova

...Líbí se mi to...Ne vždy to tak musí být...Některé prostitutky jsou docela zábavné ,nad věcí,kupodivu inteligentní a často si chtějí i popovídat...Ale jak je jim doopravdy...?! To se asi nedovím...takže Ty jsi to
zkusila ...pochopit, to POTOM....Moc dobrý tema pro zamyšlení.....100 !
Díky ! WSAX7

03.12.2005 00:58:00 | wsax7

Působivé a zajímavé

02.12.2005 21:05:00 | Pavel Kučera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí