Modlitba za sílu

Modlitba za sílu

Anotace: Bolestná 5.

Sbírka: Bolestné

O, můj Bože, dej mi sílu,
ať mohu jít stále dál.
Dej mi možnost, schopnost k dílu,
dej, aby se zázrak stal.

Dej, ať bolest překonávám,
ať pomáhám ostatním.
Dej, ať si víc nepřehrávám
to,co bolí – v srdci stín.

Dej mi sílu k odpuštění,
sama ji nikde nenacházím,
zdá se mi, že možnost není,
veď mě tímto údolím.

Jen Ty dáš sílu odpustit,
když spíše toužím po zúčtování.
Jen Ty dáš sílu se vzchopit
a jíti dál bez klopýtání.

Díky, Bože....
Autor Dragoniana, 31.12.2009
Přečteno 882x
Tipy 9
Poslední tipující: Cagi, Holis, Agniezka, jarmil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovou pekne versovanou motlitbu Buh uricte vyslysi:-).

31.12.2009 14:45:00 | Krokodylekx

přidávám se k Tvé modlitbě..

31.12.2009 14:27:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí