PF 2010

PF 2010

Anotace: ... přeji všem na Literu ...

Do nového roku:
jiskru v oku,
lásku po boku,
365 šťastných kroků.
Žít naplno a s radostí,
protkáni krásou, něžností,
obdařeni špetkou humoru
a v blízkých mít vždy oporu.
Ať se Vám splní všechna přání
a vše je lepší nad očekávání.
Autor Inge, 31.12.2009
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí