Líbí se mi

Líbí se mi

Anotace: Protože se mi líbí,nelibí .. protože jeto hluboko!

Líbí se mi tvoje hraní,když tvrdíš není to řvaní
Líbí se mi koukat přes černé sklo,tohle není dno
Líbí se mi samota,nakrájet ji a snadno prodávat

Líbí se mi všechny párty,nikdo neví kdo je pravý
Líbí se mi pozřít všechny barvy,jsou to tajné klenoty
Líbí se mi utvářet bubliny, komiksové hranice
Líbí se mi mlčet nebo smát,jeto nekonečná stanice

Jsem černý pasažér a občas spím
Říkám větu,dotýkám se ucha
Každý má svůj jubox,nejsem hloupá

Nesnáším to existeční lhaní,co číší z pramene
Přesto líbí se mi,to co je stále schované
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 31.12.2009
Přečteno 342x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, její alter ego, Bíša, symphonicsoul, PPetrushka, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková rozpustilá poezie...ale líbí...:)

01.01.2010 19:04:00 | symphonicsoul

..líbí se mi..

01.01.2010 15:58:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí