Ukousnu medvídkovi hlavičku!

Ukousnu medvídkovi hlavičku!

Ukousnu medvídkovi hlavičku!

Té bestii, jenž tak mrazivě připomíná mne samotnou.
Strach? Plížívý strach z toho, že se realita s noční můrou protnou.

Ukousnu medvídkovi hlavičku!

Je bez těla,
maličký.
Přec já jej zabít nechtěla,
vyslyšíš mé prosbičky?

Medvídek,
medvídek barvy vlčího máku.
No tak dožer ho - ty bláhový hlupáku!
Autor Satha, 01.01.2010
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí