Rybíčková novoročenka

Rybíčková novoročenka

Anotace: všechno nejlepší do nového roku 2010 :o)

Patnáctá hodina v novém roce
Čeří se hladina na mém rybníce
Rybníčku života, pro tebe zpívám
Novoroční modlitbu, duši vzývám

Aby každá malá rybička
Měla kousku svého štěstíčka
Aby od kamínku vlny,
Nesli naše krásné sny
a nikdy se nerozplynuly
ale věčně se nám vlnily

Aby láskyplná voda byla
Světlo vítězilo, tma zmizela
Aby ztratil se všechen žal,
Jak tmavě hnědo zelený kal

aby se ve vodě dařilo v hojnosti,
tak jako v životě přátelství, radosti
Aby voda byla klidná, nebo veletok
Ať cesta je vlídná, přeji šťastný rok

Aby až nastane ledu tání
Zmizela bolest i trápení,
nenávist i zloby mámení

Ať i v tom vašem rybníčku
Najdete spřízněnou dušičku
Ať už se vidíte, v rybníce či řece,
šťastný rok 2010, přeji, od srdce
Autor Aka Kiss, 01.01.2010
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Draconian, ilona, susana načeva, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...PF 2010 opožděně, ale přece :)

18.01.2010 11:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí