Politická realita

Politická realita

Anotace: :)

Štěstí je jako kometa
přiletí jednou za lidský život
smutek se kolem ní ometá
života svého jsi pilot.

Nedej se nikdy zajmout
do čeřenu smutné doby
chtějí tě pro zlo najmout
pro rychlé šíření zloby.

Typické proudy keců
co tryskají z tupých hub
podobny jsou ostrým mečům
a bodají jak zmrzlý vzduch.

Nenech se nikdy vtáhnout
do ústí špinavých hlavní
nejdřív tě vysají pak mávnou
vypadni pryč a táhni.

Politik je člověk soudný
soudí vše jen kolem sebe
on však je chytrý a moudrý
a z toho mě teda zebe.
Autor Ďábel sám, 01.01.2010
Přečteno 219x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, lovelienka, deleite, Bíša, hanele m., labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí