Cesty zmatené

Cesty zmatené

Anotace: nikdo nepochopil

Mělkosladké.
Jsou břehy postraních moří.
Copaté stopy z tvé řasenky.
Jeho dech.


Nikdy předtím necítila strach.
Ze stesku padala ve snech do útesů.
Ve smíchu hledala naivně zvonky štěstí.
Nakláněla se z oken.
Mhouřila oči po každém jejím necítění.
A cítění?
Slaná chuť vpouštěla se do její hlavy.
Zapomněla.
Z jara vykvetl,hlavou mířil,do srce střelil,netrefil.
A do infůzí přilila trochu vína.
Opila se.
Pohledy cizích návštěvníků z vesmíru.
Míjela jejich stopy.
Zametala roztroušený prach s částěčky pylu.
Vypila mnoho červeného vína.
Krve.


Denní světlo změnilo její pohled na svět.
Zabloudila.
A pod tužkou tryskala zlatá voda.
Dopis.
A už se nevrátila.
Autor nyérë, 01.01.2010
Přečteno 227x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pís jsem ti

01.01.2010 17:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí