Holubice

Holubice

Anotace: ...

V obležení panelového vězení,
snila holubice křehká.
Na nohou upoutané kamení,
Však duše byla lehká.

V úniku zlomila si křídla,
a duha nebyla barevná,
ve snu se marně vzhlídla.
Zbyla šedá noc nezpěvná.

Draví supi krouží,
nad polomrtvým tělem.
Holubice touží,
Po hrdinovi smělém.

Nepřichází však,
ona nedoufá již více,
vyrostl dravý pták,
z duše holubice.

Zlomená křidla schovala
za orlí perutě,
lepší je být za vazala,
ve svém životě.
Autor Markéta G., 01.01.2010
Přečteno 248x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lexus, blue, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, susana načeva, jarmil, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=bRb_wq6t8dw

07.01.2010 02:37:00 | blue

ani náhodou :)

07.01.2010 02:30:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí