Otázky bez odpovědí

Otázky bez odpovědí

Anotace: Můj myšlenkový chaos... Vítejte v mém temném světě... Ve světě otázek bez odpovědí. V mém nepochopitelném světě.

Vířící sny,
tančící ve zběsilých vírech.
Pošetilé věci,
kterých se nikdy nezbavíme.

Na vlnách hudby,
nad propastí plné vody.
Nejsme nic a zároveň všechno,
plaveme a topíme se najednou.

Jeden den plni štěstí,
druhý den ničíme se slzami.
Ve slovech hledáme odpovědi,
ale nacházíme jen další otázky.

Další otazníky,
hloupé obrázky.
Které nám neodpovídají,
jen nás vedou do záhuby.

Tiše se nám posmívají
s vyceněnými zuby.
Ďábelské rudé oči,
kde naše sny se ztratí.

Štěstí je poraženo,
zničeno
naší nekonečnou zbabělostí,
jít si za tím,
co chceme my.
Autor Cassée Moteur, 01.01.2010
Přečteno 263x
Tipy 9
Poslední tipující: JohnyD., Holis, harmony, ziriant, susana načeva, Vlk v rouše, malá slečna, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí