Cítit a uvidět..

Cítit a uvidět..

Anotace: :-)

Postáváš v oblacích
a vítáš vzduch.
Tiše se procházíš
nevnímáš ruch.

V tichosti kocháš se
nad krásou skal,
máš je hned na dlani
cítíš?
Jsou tam!

Srdce ti poskočí,
hlavička zatočí,
v souladu tělo tvé
s mraky jde dál.

Duše ti září, rozum je fuč,
tělíčko necítí bolest či stud,
´´Slaďoučký domove´´
Vzpomíná duch.
Autor Markulka, 01.01.2010
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, WAYWARD, carodejka, Psavec, malá slečna, PANGÁSIUS, susana načeva, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji:-)

06.01.2010 16:18:00 | Markulka

Moc hezké, mít citlivou duši a vnímat vše krásné, je nádhera.

03.01.2010 17:32:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí