Deja Vu

Deja Vu

Anotace: ...

Sbírka: Cesta Ulicou

Bol som tu.
Cítim tu niečo známe.
Ocitol som sa v radostnej oáze.
Vidím tie časy vo svojej hlave.
Počujem melódie známe.
Viem ,niečo sa blíži.
Nie som ten ,kto to zmení.
Počujem zvuky a melódie.
Nie som ten, kto to zastaví,
nie som ten ,kto sa času postaví.
Autor larissa, 01.01.2010
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí