Chcem ale nemôžem alebo môžem ale nechcem

Chcem ale nemôžem alebo môžem ale nechcem

Anotace: ...

Sbírka: Pod vodou

Mám zvedavé oči,
nechcem sa tam pozerať.
Viem kde to všetko skončí
a všetko začína sa
tam!
Je to krásna predstava,
v mysli sa mi pretvára,
lebo viem,
ak to budem skúšať
nebude to dobré.
Nechcem sa už ďalej trestať
a skutočne nechcem prestať
znova milovať.
Autor larissa, 01.01.2010
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, susana načeva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ok či ko každému dle libosti

01.01.2010 22:42:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí