Naše maličká Buveurelle právě zkapala

Naše maličká Buveurelle právě zkapala

Anotace: Návrat po kalbě domů. Les + sníh + měsíc, co vrhá stíny (nenávidím měsíc, co vrhá stíny!). Lůca pozoruje stíny. Stíny pozorují Lůcu. A Lůca jim odpovídá...

V tom nohy i rozum zůstanou stát
A před smrtí spatříš všechny krásy světa
Jezevci vyjí
Psi jsou schovaní v norách
A zajíci šplhají po stromech
Lišky si tě podle pachu najdou
A pak ti popřejí

"Dobrou noc...

...a sladké sny"

A místo probuzení k ránu
- na nebi skvrny noci a na zemi krve -
Rolnička ti zvoní hranu
Echo rezonuje ve zdech tvojí hlavy
Stejně jako tenkrát
Jako prve

Autor Rika Akira, 01.01.2010
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka, susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí