Utekla jsem

Utekla jsem

Anotace: ...

Sbírka: Chvilka pro ženu

Utekla jsem
k tobě do ložnice
jen na chvíli
chtěla jsem
ve tvém obětí
potichu a v teple
objevit se
rozžehnout plamen
svíce
uvnitř sebe
najít více
než smutek
a sebelítost.

Krásně se mi dívalo
do ticha
a večerní myšlenka
ráno nepoznala
když mě probudila
vůně nových stěn
ještě nepoznamenaných
a vráska
rýsuje jen mé čelo
když jsem se snažila
dívat se do Slunce.

Hezky se mi utíkalo
tam k tobě do ložnice
bylo to včera či dnes
nějak dávno
co jsem se učila matematiku
a teď s otevřenou pusou
vstřebávám
jak umíš počítat...
Autor Jana Marie, 01.01.2010
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedna...dva...

05.01.2010 14:23:00 | enigman

...

03.01.2010 22:43:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí