Zarůstám

Zarůstám

Anotace: ..................

Čím se jen stávám
léty zarůstám
ve strom se měním
do svého světa
kde se točí má karta
namalovaná
v ruletě, která nekončí
ani nezačíná
jen nás vrhá
do dobrodružství

našich nejčernějších snů
temných přízraků
které nás pomalu zabíjejí
atomy mezi sebou válčí
stát se vítězem
nalézt kámen mudrců

pohybuji se na ostré hraně
v prášcích utápím
alkohol je mojí drogou
vousy jsou mou skrýší
jak divoch vypadám
lidé se mě bojí
démon v mém srdci
stále dýchá
svou tvář ztrácím
zarůstám do cizího člověka….
Autor Vlk v rouše, 01.01.2010
Přečteno 309x
Tipy 26
Poslední tipující: Lenullinka, labuť, Sýkorka07, Holis, Psavec, harmony, její alter ego, Bíša, kikis, Dark Wolfy, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svým způsobem na mě působí smutně... PS:Ještě že se tě nebojí i vlci ;)

02.01.2010 11:50:00 | Dark Wolfy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí