Branou z nejistot

Branou z nejistot

Koncert barevných orchidejí
v rozpáraných dlaních nových okamžiků

pár kroků do otevřené brány naděje
v mžiku zkropená minulost dešťovou kapkou
poznání

záblesky z malířových obrazů
rozprchly se do všech světových stran

ZROZENÍ - ŽIVOTA - SMRTI - PEKLA či RÁJE?

Ledové květy pravdu mlží
v zarosených okenicích
anděl zapomněl perutě

zeschlá růže zvrásněla
v tužbách na rozbouřeném moři

Prý v každém z nás je slunce
jak krásné je, ať už zima nebo léto
- HOŘÍ...

...ale ne vždy svým objetím upřímně hřeje...
Autor padající do neznáma, 02.01.2010
Přečteno 320x
Tipy 18
Poslední tipující: hypertenze, Vlk v rouše, jedam, Helena Buchtová, Petbab, zlomený a nanicovatý -__-, Lenullinka, Mbonita, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slunce v očích mít

05.01.2010 23:18:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí