Až nastane čas

Až nastane čas

Anotace: Když máte někoho, s kým se není čeho bát

Až smrt zavře má víčka,
až políbí mě na mé rty,
chci aby to byl polibek tvůj,
co odvede mě do té tmy.

Chci aby polibek tvůj
před propastí temnou,
řekl mi: tady teď stůj,
další krok učiním s tebou.

Do prázdna společný krok,
za ruce ve dvou
padáme do jámy hlubší jak hrob,
nebojím smrti se s tebou.

Až obejme smrt mé horké tělo,
až naposled ucítím tlak,
chci, aby právě tvé srdce chtělo,
ať tělo mé necítí chlad.

Chci aby tvé srdce řeklo: běž,
teď je ten čas příjmout,
že smrt je ta pravda a život je lež,
smrt až nám dovolí splynout.
Autor deleite, 02.01.2010
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já řekl ti na tu báseň odpověď a ta bude platit celý věk

03.01.2010 09:18:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí