Hračky

Hračky

Anotace: ...

Pohlédnu do očí
smutné té panence
je tu půl století
není jí do tance

Prachem vlásky prošedlé
světlem tváře vybledlé
bez ručičky, není hezká
Barbie nad tou zkázou pleská

V rohu leží céček pár
dřív si s nimi chlapec hrál
teď jen smutně v koutku pláčou
pohrdá se už i káčou

New auto vesele
po síni frčí
do vozu ze dřeva
zákeřně strčí

Do ohně odhozen
cínový vojáček
hrdina Spiderman
nový to miláček
Autor deleite, 02.01.2010
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý,tak jsem si tě dala "do oblíbených"
a vítej u nás,"modrásků".

02.01.2010 18:37:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí