Novoroční....

Novoroční....

Drahá Praho,
ty děvko, ty špíno!
spíme spolu pod jedním nebem
a oči stíní stejný klobouk hanby

ty klameš, já zabíjím
zlodějský rukavičky
co dones ti Ježíšek
se zbarvily nevinnou krví

Proč moje Nový roky
pokaždý provází Nový zklamaní
-ze sebe...
...a z tebe Praho taky.

Labyrinty slepejch chodeb...

Kdo přítel byl a nezradil
neví, nechápe
jakou barvu
má odstín z pekla.

Neví, nechápe
že do noci nesvítí žádný další rozhřešení...
Autor fialová, 02.01.2010
Přečteno 323x
Tipy 16
Poslední tipující: fuu, ilona, susana načeva, adida, Vlk v rouše, Miroslav Možný, Isquieasuus, carodejka, Bíša, Franti
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělé

30.03.2010 00:17:00 | fuu

Pěkná!

04.01.2010 15:57:00 | carodejka

Kdo přítel byl a nezradil
neví, nechápe
jakou barvu
má odstín z pekla

znám tu barvu. a tvá báseň je prostě skvělá

02.01.2010 20:34:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí