Se zimním nebem nad hlavou...

Se zimním nebem nad hlavou...

Anotace: ...obklopen ostravskou dopravou

To jsme to dopracovali
být bezdomovcem ve vlastním městě
tudy jsem chodil každý den do práce
a tadyhle tě držel za ruku
byl jsem král

toužil jsem tě dlouze políbit
ale nikdy se mi nepovedlo
ti vsunout jazyk do úst

mělas jiné představy
a udělalas dobře

stějně na tebe nemohu zapomenout

Pamatuji na doby naši revolty
byli jsme si tak jistí
a suverenitu jsme mohli rozdávat
a nešetřili jsme se
jó nešetřili

to ještě tekoucí voda byla samozřejmost
a teplo
bože teplo a sucho

Teď abychom se chystali na to poslední
ti šťastnější se už dávno rozběhli proti autobusu
a my se tu ještě dusíme
zmrzlí na kost
Autor Robby Hartmann, 02.01.2010
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vrať se do nějaké práce, vrať se do pozice krále, vrať se do nějakého sucha, nebo na tom dělej, čím víc dlouho budeš dole, tím delší návrat. Nesmí ten průser trvat moc dlouho. Musíš sám - nikdo Ti moc nepomůže. Zkus to. Zapři se.***

02.01.2010 20:55:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí