Hořící pes

Hořící pes

Anotace: Vím co je bolest, hlad i bída, vím co je dělnická třída. Ukrutná dřina každý den, nejradši z okna skočil bych ven.

Je tu buřmen!
Když jede v Pendolínu domů
tak si vždy prohlíží pornočasopis
Nejlepší sou ostravské priváty!
Když se otevřu dveře, tak bys kolikrát zdrhnul
ale pak si to vždycky rozmyslíš...
řeka Ostravice teče...
na jejím dně se válí kosti lovců mamutů
Jo Ostrava je město. Když se ti za světla chce,
tak nemaš kaj
To není jak v Pišču.
Nejhorši do cipa je, že není co robit
když nechceš sedět a nadávat!
Chodit po ulicach, všude mrtvo
ženy zalezlé s nabijakama
když chceš nějaku zabavu, tak jdi za Tankem
Ten vždy na něco příde
Hoj kryso! No čus. Mám nápad.
Tady mám petku, podrž to. V tom je chlast?
Ne benzin, vole. To cheš pít kurva?
Si cip pičo? Jdem za Panákem, má psa.
Hoj. Hoj. Hoj. Máš cigára? Na.
Kde je?
V šopě.
Kaj byl?
U obchodu. Hmm.
Tu sem přichystal šutry. Jo si dobry.
Jdem. Ok? Otvirám. Drž ho cipe. Lej. Pořádně!
No tak dělej. Zapaluj.
UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
tak se strefuj, uííí, uíííí, uííí bch, jo!!!
Středověk.
Když jedeš ve vlaku, tak nevidíš co je v tom před tebou.
Jestli o své děti típá cigarety,
nebo vyučuje filosofii.
Když někdo zná pět jazyků. Tak si je dnes vezme do lovišť.
Jenže to se brzo změní. Budou cartridge!
Už se na tom pracuje.
Stačí zasunout a budeš žena, budeš lékař, ekonom architekt, narkoman.
Budeš Kafka, Bulgakov či Friedman, Goethe, Sartre nebo Cobain.
Budeš na co budeš mít!!!
Budeš hořící pes.
Autor Robby Hartmann, 02.01.2010
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí