Cesta ulicou

Cesta ulicou

Anotace: ...

Sbírka: Pod vodou

Prechádzam ulicou , kde sa cítim šťastná.
Keď robím čokoľvek.
A lampy osvetľujú cestu
aj moju myseľ.
Strácam všetky starosti,
mám len úsmev
na tvári.
Cítim sa úžasne
a zároveň plakať sa mi chce.
Otváram si myseľ.
Zrazu má všetko zmysel.
Autor larissa, 02.01.2010
Přečteno 349x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, Bíša, labuť, hašlerka, Agniezka, Mbonita, Elisha, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný postřeh, krásné chvíle když se těšíme z míst
kterým se říká domov.

02.01.2010 20:04:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí