Optimistická

Optimistická

Anotace: nebo ne?

Má nálada tuze pokleslá je,
a oči se mi klíží,
na co si ten blbec hraje,
když tupě k nebi vzhlíží.

Proč na to nebe čumí,
že ani nepohne se,
vody hučí, bory šumí,
jako v každým ČR lese.

Hle, bambitka tu v mechu leží,
a v čele ďourka malá,
už mi došlo oč tu běží,
ta v mechu, život vzala.

A tak lehám vedle mechu,
kde leží ta kurva chladná,
je cítit jenom zápach dechu,
a cesta ven je snadná.

Už bude ráno, skoro svítá,
a než rozplynou se mraky,
do lebky mi kulka vlítá,
ä vzhlížím tupě k nebi taky.
Autor Gogo.77, 02.01.2010
Přečteno 237x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, Jeronym., CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí